Inspiratie voor kerstcadeaus? Ontdek 5 coole cadeaus voor brillendragers!

Kerstcadeaus kopen: het kan een stevige uitdaging zijn. Want wat geef je in hemelsnaam aan mensen die alles al hebben? Het is een cliché (maar toch een béétje waar, niet?). Wij helpen je alvast graag op weg met enkele coole cadeaus voor mensen die houden van brillen. 

Huh, cadeautips voor brillendragers? Jazeker! Natuurlijk lees je hier geweldige ideeën om het perfecte cadeau te vinden voor je oom-met-oogproblemen? Maar ook je hippe nichtje met een zwak voor zonnebrillen maak je er blij mee.

Coole cadeaus voor mensen met een bril

Een fantastisch brillendoosje

Niks leuker dan je brillendoosje open te klappen en er je favoriete bril of zonnebril uit te halen. Maak dat fijne moment nét dat tikje plezieriger, met een hip en trendy brillendoosje. Je vindt ze bij ons in tal van kleuren en formaten. En natuurlijk: met verschillende designs! Zo vind je voor iedereen het perfecte cadeau.

Onderhoudsproducten

Klinkt saai, maar dat hoeft het niet te zijn! Met het juiste onderhoud gaat je bril nu eenmaal een pak langer mee. En professionele onderhoudsproducten helpen daar een handje bij. Stel een onderhoudssetje samen met producten van de hoogste kwaliteit. We pakken het bovendien mooi voor je in, zodat je écht iets hebt om mee uit te pakken.

Brillenkoordjes

Een koordje van touw waarmee je bril rond je nek bengelt? Er is zóveel meer mogelijk! Brillenkoordjes zijn de laatste jaren namelijk een echt accessoire geworden. Ze zijn er in tal van uitvoeringen, zodat jij in geen tijd een echte eyecatcher shopt voor jouw vriend, vriendin of familielid. 

Zonnebril

Een zonnebril in hartje winter? Ach, waarom niet? Je kan superexemplaren op de kop tikken tegen democratische prijzen. Je verrast de ontvanger ongetwijfeld met een prachtige zonnebril van topontwerpers. En zeg nu zelf: wat is er leuker dan in de wintermaanden kunnen uitkijken naar de zomer?

Cadeaubon

Een cadeaubon van bij je opticien? Da’s altijd prijs, altijd gewonnen. Iemand die een bril draagt heeft immers altijd nood aan onderhoudsproducten en accessoires. Met een cadeaubon geef je hem of haar de vrije keuze. Perfect als je niet hélemaal weet wat te geven – maar toch voluit voor originele kwaliteit wilt gaan.

Wil je onze cadeaubon ontdekken? Kom snel langs in onze winkel!