Oogmeting

Vooraleer wij de juiste glazen of lenzen kunnen bestellen, kan je bij ons ook terecht voor een deskundige oogmeting. Deze wordt door ons uitgevoerd als gediplomeerd en erkend optometrist. Zo bent u zeker dat jouw ogen in goede handen zijn.

Onze optometrieruimte beschikt over de meest recente meetapperatuur.

Maak een afspraak

Doorverwijzing oogarts

Als het nodig blijkt, verwijzen wij je met plezier door naar een oogarts voor een medisch onderzoek van jouw ogen. Ook bij kinderen jonger dan 18 jaar of vanaf bepaalde sterktes is het aangeraden om een oogarts te raadplegen.

Bij twijfel mag je altijd contact met ons opnemen. Dan bezorgen wij je de juiste informatie of doorverwijzing.

Glasadvies

Wij verdelen glazen van alle glasfabrikanten, maar werken vooral met Essilor (Varilux glazen) en Hoya.

De glazen worden in ons atelier uiterst minutieus op maat geslepen en in het montuur gepast. Wij beschikken dan ook over een eigen slijpsteen en slijpautomaat.

Om jou het beste visueel comfort te kunnen bieden, moet het optisch middelpunt van het brillenglas precies in het midden voor het oog komen. De oogstand meten we manueel of via onze digitale hoogtechnologische meetzuil tot op 0.1mm correct.

Service & kwaliteit

Bij het kiezen van een kwaliteitsvol montuur dat perfect bij jouw levensstijl past, komt veel kijken. Daarom bespreken we eerst wat je precies doet in het dagelijkse leven én wat je verwacht van je bril.

Een vrachtwagenchauffeur die het grootste deel van zijn tijd twee meter boven de grond doorbrengt, heeft andere noden dan een secretaresse die de hele dag achter een beeldscherm zit.

Maak een afspraak

Wil je een nieuwe (zonne)bril kiezen, een oogmeting of contactlenscontrole laten uitvoeren? Maak dan bij voorkeur even een afspraak. Zo kunnen we je in alle rust verder helpen.​

Je kan ons bellen 089 76 27 15 of online een afspraak inplannen.
Een afspraak maken voor de dag zelf kan enkel telefonisch.

Maak een afspraak