Over ons

Optiek Huygen staat gekend als een toegankelijke, warme en kwaliteitsgerichte familiezaak. Iedereen is hier van harte welkom.

We proberen samen te zoeken naar een ideale oplossing voor ieder kijkprobleem, voor ieder budget en dit voor alle leeftijden.

Teamfoto van Optiek Huygen in de winkel

Sinds 1981

In 1981 opende Guido als pas afgestuurde opticien-optometrist zijn optiekzaak op de Pauwengraaf. Een aantal jaren later vervoegde zijn vrouw Dominique hem. Naarmate de jaren vorderden en hun kinderen opgroeiden, voelden zij dat zowel Valerie als Robin interesse kregen in het vak.

Sinds enkele jaren staan wij dan ook met het volledige gezin in de zaak, samen met onze lieve medewerkster Marie-Hélène. Ieder heeft zijn eigen taken en competenties en wij vullen elkaar op die manier goed aan.

Image

Ons team

Image
Valerie

FAVORIETE COLLECTIE: DIOR

Ik ben sinds 2019 een vaste waarde en mede-zaakvoerder van Optiek Huygen. Optiek werd me met de paplepel ingegeven. Door mijn opleiding als opticien-optometrist ben ik gespecialiseerd in oogmetingen en contactlenzen.

De zoektocht naar het ideale montuur voor de klant is een ware passie, maar ook een moeilijke herstelling of brilmontage ga ik niet uit de weg. 

Ik geniet van een wandeling met mijn hondje Bentley of een dagje shoppen in combinatie met een terrasje doen.

Image
Marie-Hélène

FAVORIETE COLLECTIE: ISABEL MARANT

Ik ben zeer geduldig, enthousiast en behulpzaam. De veelzijdigheid van mijn job blijft iedere dag interessant. Een uitgebreide, duidelijke uitleg bij de keuze van glazen en het juiste montuur bij ieders gezicht maakt van mijn job eigenlijk mijn hobby.

In mijn vrije tijd kan ik genieten van een heerlijk etentje met familie en vrienden. Ook 3x per week sporten probeer ik niet over te slaan.

Image
Guido

FAVORIETE COLLECTIE: THEO

Oprichter van Optiek Huygen - "Ik voel mij op m'n best in het atelier, waar we met heel veel passie jouw brilglazen op maat slijpen of herstellingen doen."

Voetbal, wielrennen, lekker eten, een goed boek lezen of een mooie vakantie kunnen me heerlijk ontspannen. De dagelijkse babbel met onze toffe, trouwe klanten kan ik niet missen."

Image
Robin

FAVORIETE COLLECTIE: ETNIA BARCELONA

Sinds enkele jaren werk ik mee in onze familiezaak. Ik hou van de verschillende technische, creatieve en modieuze aspecten van het vak. Het kiezen van nieuwe collecties, maken van campagnes en foto's voor sociale media zijn mijn vaste taken. Ook het kiezen van de passende bril met de juiste glazen geeft mij voldoening.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Een tevreden klant is voor mij het ultieme doel!

Image
Dominique

FAVORIETE COLLECTIE: CHLOE

Sinds '92 een vaste waarde in onze familiezaak. Ik ben een belangrijke schakel achter de schermen wanneer het over boekhouding en administratie gaat.

Ik kan enorm genieten bij de selectie en het verkopen van de nieuwe trendy brillen- en zonnebrillencollecties. Al sinds de eerste dag leef ik in teken van mijn familie en de zaak en leid ik het team in goede banen.

Maak een afspraak

Wil je een nieuwe (zonne)bril kiezen, een oogmeting of contactlenscontrole laten uitvoeren? Maak dan bij voorkeur even een afspraak. Zo kunnen we je in alle rust verder helpen.‚Äč

Je kan ons bellen 089 76 27 15 of online een afspraak inplannen.
Een afspraak maken voor de dag zelf kan enkel telefonisch.

Maak een afspraak

Openingsuren

  Voormiddag Namiddag
Ma Gesloten 13u30 - 18u00
Di 9u00 - 12u00 13u30 - 18u00
Woe 9u00 - 12u00 13u30 - 18u00
Do 9u00 - 12u00 13u30 - 18u00
Vrij 9u00 - 12u00 13u30 - 18u00
Za 9u00 - 12u30 Gesloten
Zo Gesloten Gesloten

Contacteer ons

Adres
Pauwengraaf 121
3630 Eisden-Maasmechelen
Open in Google Maps

Contactgegevens
Telefoon: 089 76 27 15
E-mail: [email protected]

Parkeren

Voor de deur
(30 minuten gratis en daarna betalend)

Je kan tot 30 minuten gratis parkeren voor de deur op de Pauwengraaf zelf. Hiervoor dien je een ticket te nemen bij de parkeerautomaat. Na het halfuur is het betalend van maandag tot en met zaterdag.

Gratis parkeren (Europaplein)
Je kan gratis én zonder tijdslimiet parkeren op het Europaplein (± 2 minuten wandelen).