Moederdag Zonnebril Bonanza

Zonnebril Bonanza! Voor elke gelegenheid de juiste zonnebril.

Voor elke look een aparte zonnebril? Gelijk heb je, want zonnebrillen zijn net zo cruciaal voor je outfit als je outfit zelf. Maar een zonnebril moet er niet alleen goed uitzien, hij moet doen waarvoor hij bedoeld is: je ogen maximaal beschermen, op een stijlvolle manier

Een zonnebril voor elke activiteit

Dus: ga je de stad in of ga je sporten, vertrek je op reis naar de bergen of stap je jouw wagen in? Met enkele slimme tips kies voor je voor schoonheid, comfort én oogbescherming – zonder compromissen. 

Wij duiken mee jouw kleerkast – of brillenkast – in om de beste keuze te maken voor je ogen. Daarbij kijken we natuurlijk naar het type glas in je zonnebril. Je montuurtje, dat kiest jij helemaal zelf!

Een zonnebril om te shoppen

Een zonnig namiddagje in de stad, met vrienden of vriendinnen: er is niks leukers. Voorzie voor deze activiteit zonneglazen met een lichtabsorptie tussen de 0 en 20%. Dat wil zeggen: glazen voor een lage lichtintensiteit

Gelukkig kan je de kleur van je glazen zelf kiezen. Je opticien heeft een ruim aanbod aan glastinten beschikbaar, zodat je zonnebril perfect bij je kledij en montuurtje past

Een zonnebril voor aan het strand

Cocktail? Yes, please! Maar dat is niet het enige wat je nodig hebt om heerlijk aan het strand te liggen. Ook zonneglazen met een lichtabsorptie tussen 57 en 82% zijn essentieel. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende tinten én met een spiegelende coating, voor die extra dosis coolness.

Een zonnebril voor op de fiets

Fel licht, schaduw, direct zonlicht of ruglicht… Op die fiets schakelen de lichtomstandigheden aan snel tempo. Kies daarom voor glazen in een lichtere tint, met een lichtabsorptie tussen de 57 en 82%. Waarom probeer je geen amber of rosé-glazen? Die zorgen ervoor dat je ogen zich vlot aanpassen aan veranderende lichtintensiteit.

Een zonnebril voor in de auto

Veiligheid primeert als je de baan op gaat. Zorg er daarom voor dat je zonnebril voor in de auto beschikt over een polarisatiefilter tegen schitteringen. Ook de juiste tint is cruciaal. Kies voor brillenglas met een lichtabsorptie tussen de 57 en 92%. Zo hou je jouw ogen altijd op de weg gericht, zonder hinderlijke verblinding door de zon.

Laat je adviseren!

Nieuwe zonnebril of een aangepaste zonnebril nodig voor jouw favoriete activiteit? Kom gerust eens bij ons langs. Wij loodsen je doorheen het aanbod aan brillen en brillenglazen.